The Confines 2015

Data:iunie 22nd, 2016Genul:2015 Horror Mister Thriller

The Confines 2015 Cei abandonati filme online subtitrat in Romana

Povestea are loc pe parcursul unei nopți în care o femeie foarte frumoasă, Julia, începe noul loc de muncă pentru o companie care deține un complex de apartamente de lux acum abandonate. În complex, îl întâlnește pe Cooper, desemnat partenerul ei de muncă pentru această primă noapte. Pe măsură ce noaptea se adâncește, clădirea prinde viață jucându-se cu sadism cu mintea Juliei. Dar este clădirea, Cooper sau un hoinar în zonă care o terorizează cu adevărat? Dorința sa de a găsi adevărul o conduce pe o cale periculoasă în care descoperă un secret întunecat: complexul a servit odată ca centru de îngrijire pentru copii cu probleme fizice și psihice. Acolo, sufletele copiilor încă sunt chinuite, cerând ca toți cei care intră să plătească prețul final … în Lot 451.

Take a terrifying plunge into the warped mind of a disturbed young woman. Desperate to get her life back on track, the unstable Streak takes a job as a security guard, working the graveyard shift at a once upscale, now abandoned apartment complex. But on her first night on duty, she discovers a horrifying presence lurking deep within the bowels of the decaying building. With her nerves already on edge, Streak must confront demons both real and imagined as she struggles to keep a grip on her sanity.

Urmareste filmul online The Confines 2015 Cei abandonati filme online subtitrat in Limba Romana

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta